De început … deschidere showroom

Au trecut deja două sapămăni de la deschiderea noului nostru showroom din Pitesti, Eroilor 24, si încă nu ne vine sa credem ce val de susținere am primit din partea prietenilor și a clientelor noastre. Check out pozele de la lansare – spun povestea cel mai bine.

Am reușit să creăm un spațiu primitor în care clientele noastre să se simtă ca acasa: o conversație savuroasă la o cafea, muzică bună și rochii frumoase..what more can a girl ask?

Materialele de calitate, cât și tehnologiile cele mai noi în materie de mașini de cusut, fac diferența și ne ajută să livram cel mai bun produs către voi.

Plănuim multe surprize în viitorul apropiat: vom lansa colecția Lavish kids, pentru fetite super stylish, dar și o nouă colecție de rochii de eveniment din mătase. O alta surpriză ce vine cât de repede, este o minicolectie de streetstyle ce se naște la cererile clientelor noastre…și evident, din faptul că se apropie o mulțime de festivaluri cool în vara asta.

Intre timp vă așteptăm în showroom cu sfaturi și împreună putem să concepem cea mai potrivită ținută pentru evenimentele voastre.