Festival looks la noi în showroom

La început de weekend, pregătim moodboard-ul pentru ținutele de festival, mai ales că tocmai ce s-a încheiat Coachella, care devine mai nou un soi de fashion-week ce inspiră fashionistele până la ediția următoare. Influența streetwear-ului și a culturii pop se găsește din ce în ce mai mult în orice ținută, fie că este de eveniment, fie că este de festival sau de streetstyle. Se includ elemente fresh până la cel mai mic detaliu: baggy a înlocuit stramtul, sneakerșii au înlocuit ghetele, borsetele au înlocuit gențile cross-body, iar cozile împletite au fost înlocuite de coronițe de flori.

Cu ocazia asta, ne-am adus aminte și de una din cele mai dragi colaborări ale noastre, și anume cu Fica Bălăncan, blogerită și în principiu om priceput în tot ce ține de frumos. Mai jos puteți vedea pozele rezultate în urma acestei colaborări (Foto credit: Anca Cheregi).

Multe din rochițele de la noi din showroom, se pot include în stylinguri de festival, iar mulțimea de materiale cool și accesorii care se găsesc la noi, pot compune ținute romantice, feminine și în trend.

Vă așteptam pentru a compune împreuna stylinguri deosebite care vă vor pune în centrul atenției!