AW 18

Its finally here!!!

 

După luni de muncă, am reușit să finalizăm noua colecție (yeeeeey)  așa că totul s-a concretizat într-o o sedință foto inedită. De ce inedită? În primul rând, locatia: o hală industrială care sa contrasteze cu ținutele super feminine si senzuale.

 

În al doilea rând, ”modelele” : as in NOI. Am decis să pozăm noi, din mai multe motive: pentru că știm cât am muncit la crearea acestor ținute, câte schite am desenat, câte mostre de materiale am analizat, câte prototipuri de rochii am schimbat pentru a obține un rezultat de care sa fim amândouă pe deplin mulțumite. Așa că fiecare din aceste rochii ne sunt dragi și reprezintă în totalitate stilul nostru. Un alt motiv este că, toate aceste ținute sunt destinate oricărui tip de corp. Nu trebuie să arăți precum Kendall sau Gigi pentru a purta o ținută Lavish, și considerăm că cel mai bine se vede asta în faptul că noi le purtăm cu încredere și ne simțim ca pe covorul roșu în ele.

 

Am pozat atât colecția de rochii de mireasă, cu care vom merge și la târgul Ghidul Miresei de la Romexpo, în perioada 16-18 nov, cât și colecția de ținute de seara și de ocazie. Am folosit materiale de cea mai bună calitate, în ambele colecții, iar atenția la detalii a fost maximă.

 

Colecția de Bridal este una în special dragă nouă, mai ales pentru că este prima dată când facem asta. Mireasa Lavish va fi o femeie matură, încrezatoare în corpul și în atuurile ei, și constientă de faptul că toți ochii vor fi ațintiți asupra ei.

 

Abia așteptăm să le vedeți pe toate, și să ne spuneți ce părere aveți. Cele două colecții vor fi disponibile din 15 noiembrie pe site, iar din 20 noiembrie și la noi în showroom.

 

Cu drag,

Anca și Sorina