1. General

Site-ul de comerț electronic www.lavish.ro (denumit în continuare „site-ul”) este publicat de Lavish Sisters S.R.L. Toate comenzile pe care le plasați prin acest site, precum și livrările și serviciile noastre sunt supuse următorilor termeni și condiții. Prin utilizarea serviciilor, sunteți de acord cu toți acești termeni care pot varia în funcție de modificări și actualizări. Orice comenzi plasate pentru un produs de vânzare pe site presupune acceptarea acestor Termeni și condiții generale

 

2. Comanda

Clienților noi li se cere să completeze câmpurile cu detaliile lor, cum ar fi: e-mail, numărul de telefon, adresa și numele pentru a continua. Odată ce comada a fost validată, LAVISH va confirma primirea prin trimiterea unui e-mail la adresa care ne-a fost furnizată. La scurt timp după ce ați primit mesajul de confirmare, vom lua legătura cu dvs. pentru a stabili exact data livrării.

De obicei, este nevoie de până la 7-10 zile lucrătoare pentru livrarea produselor, în funcție de elementele disponibile pentru stoc.

Produsele comandate de Client vor fi livrate la adresa indicată de Client împreună cu factura de livrare. Clienții pot alege să furnizeze produsele la o altă adresă decât cea proprie.

Notă:

Comenzile pot fi plasate pe site, prin telefon sau pe orice cont social media deținut de LAVISH

Pentru comenzile plasate online se percepe un avans de 30% din valoarea produsului

 

3.  Metode de plată

Card de credit

Pentru comenzile care se plătesc prin card (Visa, Master card), clienții trebuie să furnizeze numărul cărții bancare și, în funcție de tipul de card utilizat, data de expirare, precum și codul de securitate.

Plata la livrare

 

4.  Preturi

Prețurile afișate pe site sunt stabilite în Ron. Prețurile includ TVA.

 

5. Politica de returnare

Dacă nu sunteți complet mulțumit de achiziția dvs., produsul se poate schimba cu un altul de cel putin aceeasi valoare, in termen de 10 zile de la comanda.

Vă rugăm să rețineți:

  • Elementul achiziționat este responsabilitatea dvs. până când ajunge la noi.
  • Costul de returnare a elementului la noi este responsabilitatea dvs.
  • Returnați produsele în ambalajul original, cu toate etichetele